top of page
f72229_d02865df4ea74ac8b195ba3627b76f88~mv2.webp

Albums

De mooiste herinneren voor later! Wellicht wel de mooiste dag van jullie leven.  Wat is er nou mooier dan om dit samen terug te kunnen beleven in een trouwalbum wat helemaal naar jullie wens is gemaakt?! Alle mooie en memorabele momenten, van het aankleden tot het knalfeest zullen jullie terugvinden in het album. Dit geeft een prachtig overzicht van jullie dag!

"Een prachtig album, een aanwinst voor jullie mooiste herinneringen" 

Een album kunnen jullie samen geheel personaliseren en samenstellen naar eigen smaak bij jullie thuis aan de keukentafel! Ik heb de keuze uit drie verschillende soorten albums en 2 verschillende album bewaar boxen, gaan jullie voor een eigen logo, foto of een houten kaft voorop jullie album? Het kan allemaal! Dit allemaal is helemaal uitgewerkt in een demo album die jullie te leen krijgen

Tevens kiezen jullie aan de hand van een sample box uit verschillende materialen en kleuren.

Na jullie bruiloft zal ik alles wat jullie nodig hebben voor het samenstellen bij jullie thuis laten bezorgen of langs brengen.

Trouwalbum naar wens gemaakt
Trouwalbum naar wens gemaakt
Luxe, uitstraling, top kwaliteit en in jullie gekozen stijl, dat is waar ik voor sta, een album om bij weg te dromen en terug te keren naar jullie trouwdag. Dit mogen jullie van van mijn albums verwachten:
  • Lay flat lay out. Een album zonder lelijke vouwen in het midden. Waar het boek ook open gevouwen word zal het altijd strak en volledig plat liggen.

  • Jullie namen, trouwdatum of eigen logo op de voorkant van het album.

  • Bladzijdes van de beste kwaliteit papier voor levenslang plezier!

  • Jullie trouwdag naverteld van A t/m Z. Het aankleden het ja woord de bloopers en het feest, alle aspecten van jullie bruiloft in chronologische volgende naverteld in jullie album.

  • Keuze uit verschillende soorten afmetingen van albums en bepaal zelf het aantal spreads.

  • Mijn albums worden allemaal uniek ontworpen, hand ingebonden en gepersonaliseerd met jullie namen en trouwdatum voorop het album geen album is hetzelfde! 

  • Een cover in jullie stijl. Gaan jullie voor romantisch linnen in tal van kleuren of voor een stoer leder, kurk, kustleer of hout uiterlijk, het is allemaal mogelijk. Albums zullen standaard geleverd worden in 40 pagina’s (20 spreads) maar albums zijn uiteraard uit te breiden met extra spreads. Willen jullie meer weten over de mogelijkheden neem gerust contact met me op.

Albums zijn allen handmatig gebonden en bestaan uit prachtig foto papier, de bladzijdes bestaan niet uit karton maar uit fotopapier met daartussen een stuk PVC, hierdoor zullen de pagina’s altijd kaars recht zijn en blijven.

Hand gebonden

Unieke handgebonden en flat-lay luxe trouwalbums voor leven lang plezier.

Kleur & materiaal

Word het leer, kunstleer, kurk, hout of linnen? jullie bepalen het zelf met jullie favoriete kleur!

Jullie bepalen zelf de foto's

Na het ontvangen van reportage beslissen jullie zelf welke foto's in het album komen

Formaat & prijs*

25 x 25cm € 400,-

30 x 30cm € 450,-

35 x 35cm € 500,-

30 x 20cm € 400,-

35 x 25cm € 450,-

40 x 30cm € 500,-

*Prijzen zijn gebaseerd op linnen, kustleer en kurk. ​Toeslag leder €50,-. Toeslag per extra spread €20,-.

Contact

Laten we beginnen met plannen

Hebben jullie al een (trouw)datum?
Waar zijn jullie in geintereseerd?
Wedding shoot
Love Shoot
Say yes shoot
Anders...
Hoe hebben jullie mij gevonden?
Google
The perfect wedding
Mond op mond
Anders...
Prachtige trouwfoto bij ondergaande zon
bottom of page