top of page
220512-09-06-54-_22E1692 (3).jpg

Werkwijze

"De mooiste herinneringen aan de beste dag van je leven!"

Bruidspaar met ballonnen gefotografeerd door award winning trouwfotograaf
Let's start with your lovely story.

Superleuk dat jullie interesse  hebben in mij als fotograaf op jullie bruiloft! Om te zien of er een wederzijdse *klik* is, stel ik voor om zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek bij mij thuis in te plannen. Mochten jullie van ver moeten komen, is Skype ook een optie.

Onder het genot van koffie, thee of wat fris bespreken we de dag en al jullie wensen. Ook zal ik de nodige tips geven voor het vinden van de locaties voor jullie fotoreportage, zowel voor buiten als binnen!

Mochten jullie na het gesprek "ja" zeggen tegen mij om jullie bruiloft te mogen fotograferen dan maak ik één en ander definitief via een een email met alle gemaakte afspraken daarin. Zo kunnen jullie er zeker van zijn dat ik de trouwdatum reserveer om de dag vast te leggen!

Ongeveer 14 dagen voor jullie bruiloft neem ik weer contact met jullie op om de details van de dag door te nemen. Daarnaast  vraag ik om een contact- en locatie formulier voor mij in te vullen. Voor mij is het erg handig om te weten waar en hoe laat ik overal moet zijn zonder jullie te veel te hoeven storen. 2 dagen voor jullie bruiloft zal ik ook nog telefonisch contact met jullie opnemen om te vragen hoe het met de zenuwen gaat en natuurlijk om even te informeren dat ik jullie niet vergeten ben;) We zullen even de dag doornemen en tevens contact ik ook even jullie ceremoniemeester, wie weet zijn er nog activiteiten waarvan jullie niks afweten;)

Strooien na het ja woord vast gelegd door jullie trouwfotograaf

The big day has arrived...

Tijdens jullie bruiloft is het aan mij!  Oké, en natuurlijk aan jullie om er samen met jullie familie en vrienden een geweldige dag van te maken, maar aan mij de eer om alles vast te leggen.

Alleen tijdens de fotoreportage zal ik enkele aanwijzingen geven om jullie te laten schitteren. De rest van de dag leg ik vast zoals deze zal verlopen, ik sluip overal tussendoor om alle mooie momenten vast te leggen!

Ik vind het heerlijk om me te mogen begeven tussen alle mensen die aanwezig zijn op jullie bruiloft en zal zeker hier en daar een praatje maken met jullie familie en vrienden. Hierbij zal ik uiteraard jullie met een schuin oog in de gaten houden om geen moment te missen!

De dag na jullie bruiloft

After your wedding day...

Thuis gekomen na jullie huwelijk is het voor mij nog niet klaar. Ik vind het heel belangrijk om zeer zuinig met jullie waardevolle momenten om te gaan. De kaarten gaan uit de camera en alle foto's worden veilig op de PC en de cloud opgeslagen. De weken na jullie bruiloft ga ik een selectie maken van al jullie mooie momenten en deze in m'n eigen stijl nabewerken. In de tussentijd krijgen jullie een sneakpreview en binnen 5 weken na de bruiloft ontvangen jullie de definitieve reportage in een online galerij.

Als jullie besluiten om ook een uniek hand gebonden trouwalbum te bestellen, zullen we een moment inplannen om deze helemaal naar jullie wens te ontwerpen. Ik heb een mooi demo album ontworpen waar jullie zelf mee aan de slag kunnen gaan om jullie eigen droom album helemaal zelf samen te stellen, uiteraard is het ook altijd mogelijk om dit samen met mijn aanwezigheid te doen. Willen jullie hier meer over weten lees dan hier op het album pagina verder.

Contact

Laten we beginnen met plannen

Hebben jullie al een (trouw)datum?
Waar zijn jullie in geintereseerd?
Wedding shoot
Love Shoot
Say yes shoot
Anders...
Hoe hebben jullie mij gevonden?
Google
The perfect wedding
Mond op mond
Anders...
Trouwfoto op een zonnige dag
bottom of page