top of page
GillianenIris(371van475).webp

FAQ

Hebben jullie een vraag? Ik heb het antwoord! Iets niet duidelijk..? Laat het me het direct weten..!

 • We hebben je werk bekeken en zijn zeer geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek.
  Wat leuk om te horen dat jullie enthousiast zijn over mijn werk! Jullie kunnen altijd vrijblijvend een gesprek met mij komen voeren. Deze gesprekken voer ik bij mij thuis onder het genot van koffie/thee/limonade. Ik zorg tevens voor een slideshow en vertel jullie graag over de mogelijkheden.
 • Hoe ga je precies te werk op onze bruiloft?
  Omdat ik het belangrijk vind om bruiloften vanaf het aankleden tot de late uurtjes vast te leggen bied ik een compleet pakket aan, waarin jullie mijn tijden bepalen. Ik zal dan ook in de meeste gevallen beginnen bij de make-up en het kapsel van de bruid om vervolgens de bruidegom vast te leggen. De gehele dag staat verder in het teken van zo geruisloos mogelijk jullie dag vastleggen. Vanaf het feest zal ik me weer ruim laten zien op de dansvloer, als iedereen onder het genot van een drankje en een dansje zich laat gaan, kom ik in actie voor de ruigste en mooiste platen van jullie trouwfeest!
 • Kunnen we jou ook voor een aantal uur boeken?
  Dat is zeker mogelijk, vanaf 6 uurtjes kom ik jullie bruiloft al vastleggen. Toch minder tijd nodig? Laat het me even weten en ik ga kijken wat ik voor jullie kan betekenen.
 • Hoeveel tijd moeten we reserveren voor een trouwreportage?
  Dit is natuurlijk helemaal jullie eigen keuze, afhankelijk van hoeveel reportagefoto’s jullie willen hebben, kan ik jullie adviseren over tijden. Wat ik adviseer is om een uurtje buiten te reserveren voor foto’s en een uurtje bij een binnen locatie. Waarom een binnenlocatie? Zelf houd ik erg van het creatief flitsen en op een binnenlocatie kunnen we hele gave platen maken. Een tweede reden voor een binnenlocatie is natuurlijk het weer: mocht het slecht weer zijn – het blijft natuurlijk Nederland -, hebben we altijd een uitwijkmogelijkheid.
 • Wij zijn niet fotogeniek wat nu?!
  Geen enkel probleem, de meest mensen zeggen dat over zichzelf! En ik als fotograaf moet ervoor zorgen dat jullie wel op jullie gemak op de foto gaan.Tijdens de fotoreportage is het belangrijk om op de foto te gaan zoals jullie zijn, ontspannen, relaxed en op je gemak. Met de nodige humor en lol gaan we samen een geweldige reportage maken waarop jullie stralen.
 • Ga je onze foto's gebruiken voor promotiedoeleinden?
  De meeste bruidsparen boeken mij na het zien van fotomateriaal op mijn website, social media of blog posten. Publicatie van fotomateriaal op m'n website, social media en het insturen bij wedstrijden is voor mij dus essentieel om aan nieuwe bruidsparen te komen. In de meeste gevallen gaat het om enkele foto’s per bruiloft die ik graag zou willen gebruik. Indien jullie van bepaalde foto's niet willen dat ze gepubliceerd worden kunnen jullie dat wel aangeven,
 • Kunnen wij alle foto’s ontvangen die je op onze bruiloft hebt gemaakt?
  Helaas nee. Ik maak een heleboel foto’s op jullie trouwdag. Dit doe ik omdat niet iedere foto even goed gelukt zal zijn, denk aan ogen gesloten of toch niet goed belicht. Uit alle foto’s maak ik een selectie van de beste foto’s die ik nabewerk in mijn eigen stijl.
 • Hoelang is de wacht tijd op onze foto's en wat mogen we verwachten?
  Binnen een paar dagen zullen jullie een sneak preview ontvangen van ongeveer 15 foto’s en binnen 5 weken zullen jullie de hele reportage ontvangen, online met jullie eigen wachtwoord. Het aantal foto’s zal tussen de 250 en 500 bewerkte foto’s zijn (afhankelijk van het aantal uren). De foto’s kunnen jullie zelf downloaden in 2 verschillende groottes. Jullie krijgen een minialbum van 15×15 van mij cadeau bij elke trouwreportage; mochten jullie liever gaan voor een groot album, dan krijgen jullie van mij 3 extra spreads cadeau!
 • Wat doe je bij ziekte of als je plotseling niet kunt fotograferen op onze bruiloft?
  Gelukkig is het nog nooit voorgekomen, maar mocht het eens gebeuren, dan beschik ik over een goed netwerk van fijne collega fotografen; wij helpen elkaar graag bij zieken en problemen.
 • Hoe ga je precies om met onze waardevolle foto's?
  Een heel belangrijk aspect voor een trouwfotograaf is het veiligstellen van jullie waardevolle momenten, die zijn vastgelegd. Deze zullen immers nooit overgemaakt kunnen worden. Daarom gebruik ik 2 camera’s; mocht er 1 onverhoopt kapot gaan, kan ik altijd doorgaan. Daarnaast zitten in beide camera’s 2 opslagkaarten waar de beelden worden opgeslagen, mocht er wat met 1 kaart gebeuren, is er altijd backup! Thuis aangekomen zorg ik dat alle foto’s veilig worden gesteld. Dit doe ik door het gebruik van een externe harde schijf, cloud en ook op de computer zelf. 3 locaties. Better safe than sorry!
 • Waarom krijgen wij onze sneak preview foto's met watermerk?
  De sneak preview foto’s krijgen jullie binnen enkele dagen; deze hebben een watermerk, dit omdat ze nog wel eens een kleine aanpassing kunnen krijgen in de definitieve reportage. De definitieve reportage heeft uiteraard geen watermerk.
 • Welke informatie van onze bruiloft heb je nodig?
  Ongeveer 2 weken voor jullie bruiloft zal ik jullie een vragenlijst toesturen, hierop kunnen jullie relevante contactpersonen, locaties en een dag planning vermelden. Voor mij is dit makkelijk om in bezig te hebben om jullie niet te veel te hoeven storen op jullie bruiloft met vragen.
 • Wij zouden graag een pre wedding shoot (loveshoot) willen. Kan dat?
  Geen enkel probleem, altijd leuk om elkaar beter te leren kennen en alvast een beetje gewend te raken aan de camera. Nog een voordeel is dat jullie deze foto’s bijvoorbeeld voor jullie uitnodigingen kunnen gebruiken. Als jullie een loveshoot en trouwreportage boeken krijgen jullie van mij 50% van de loveshoot cadeau op de totaalprijs van de trouwreportage.
 • Wij trouwen niet in Nederland, wil je met ons mee?"
  VET! Ik bespreek graag samen met jullie de mogelijkheden.

Contact

Laten we beginnen met plannen

Hebben jullie al een (trouw)datum?
Waar zijn jullie in geintereseerd?
Wedding shoot
Love Shoot
Say yes shoot
Anders...
Hoe hebben jullie mij gevonden?
Google
The perfect wedding
Mond op mond
Anders...
Trouwfotograaf maakt foto van jong echtpaar in de zon
bottom of page